Neem contact met me op info@remkothehealthychef.com | +31624719859

LUNCH

SMOOTHIE SPINAZIE MANGO & BANAAN

De groene bladgroente in je smoothie zit boordevol aminozuren. En aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Elke cel van ons lichaam is opgebouwd uit eiwitten, dus je begrijp waarom het belangrijk is om ruimschoots voldoende aminozuren binnen te krijgen. Voor herstel van beschadigde cellen, voor de opbouw van je spieren, voor het onderhoud van alle organen. Met je groene smoothie breng je dagelijks de bevoorrading van deze essentiële bouwstoffen op orde.

  • Ready in: 5 min

KERRIE BLOEMKOOLSOEP MET EEN KROKANT GEBAKKEN SPEKJE

In bloemkool zit veel calcium en er zitten stoffen in die het lichaam helpen calcium op te nemen. Bloemkool is dus zeer goed voor je botten. Bloemkool behoort tot de groente met het hoogste percentage calcium.

  • Ready in: 25 min

GEBAKKEN ZOETE AARDAPPEL (BATAAT)

Waarom is bataat gezond?
De bataat heeft een lage glycemische index
In tegenstelling tot de normale aardappel heeft de zoete aardappel een lage glycemische index (GI).


  • Ready in: 25 min

ANANAS SMOOTHIE BOWL

Ananassen bevatten vitamine B en C en zelfs een klein beetje proteïne. De vitamine C is een natuurlijke antioxidant en perfect om beginnende lijntjes mee te bestrijden. Daarbij bevat ananas van zichzelf collageen, wat voor de elasticiteit van de huid zorgt.

  • Ready in: 10 min

OMELET MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS EN UIEN

Eieren zijn gezond. Van eieren word je niet dik. Een gemiddeld gekookt ei bevat maar 75 kcal.

Als je het beste wilt voor de dieren en de lekkerste eitjes wilt voor jezelf, dan kies je voor eieren met code 0. Deze eieren komen van biologische kippen, die naar buiten mogen en lekker in de zon kunnen scharrelen.

  • Ready in: 15 min

EIWIT SMOOTHIE

Blauwe bessen bevorderen de collageenproductie in je huid. Voor de collageen-leek onder ons: collageen is de natuurlijke stof die de huid elastisch en jong houdt. 

  • Ready in: 5 min