Skip to main content

Neem contact met me op info@remkothehealthychef.com | +34679355185

DETOX WATER

Aardbei - Meloen - Munt

Gemiddeld heb je zo'n 1,5 tot 2 liter water per dag nodig, dat haalde ik voorheen niet maar met het fruitwater kom ik aardig in de buurt. Het helpt daarnaast ook om afvalstoffen van je lichaam af te voeren en is dus ook ideaal als je aan het lijnen of detoxen bent.

 • Ready in: 5 min

Vlierbloesem Siroop

Vlierbloesem. Je maakt er de aller-lekkerste (sparkling)limonade mee. Maar vlierbloesem siroop is ook heerlijk door bijvoorbeeld een Gin Tonic of een glas champagne. 

 • Ready in: 2 dagen

WATERMELOEN, MUNT & CITROEN LIMONADE

Deze fruitige limonade is heerlijk als dorstlesser tijdens warme dagen. Watermeloen bevat ook nog eens zeer veel vitamine C. 

 • Ready in: 5 min

GEMBER LIMONADE MET AARDBEI & CITROEN

Zelf limonade maken is eigenlijk veel lekkerder. Gember, aardbei en citroen zijn heerlijk tijdens warme dagen. 


BLAUWE BES - ROZEMARIJN - LIMOEN

Als het warm is, is het natuurlijk hartstikke belangrijk om goed gehydrateerd te zijn. Dit heerlijke frisse water met blauwe bessen, valt zeker in de smaak.

 • Ready in: 5 min

WATERMELOEN - RODE BESSEN - MUNT

Tegenwoordig kun je watermeloenen bijna het hele jaar door kopen, maar het lekkerst blijven ze natuurlijk in de zomer. Wist je dat de meloen familie is van de komkommer? Meloen is eigenlijk geen fruit, maar een groente. Watermeloenen zijn niet alleen heel lekker, maar ook erg gezond.

 • Ready in: 5 min

LAVENDEL - BLAUWE BES

Als het om natuurlijke kruiden gaat is het mooi om te zien dat elk kruid zijn eigen functie heeft voor de mens. Kruiden lijken voor mensen geschapen. Je wordt lekker rustig van lavendel, misschien is dat de reden dat van oorsprong het in drukke, Mediterrane culturen groeide waar men wel wat rust kan gebruiken. Lavendel is een kalmerend, ontspannend en harmoniserend middel.

 • Ready in: 5 min

GEMBER - PEER - KANEEL - VANILLE

Als je vaak last hebt van een opgeblazen buik, kan gember dat verhelpen. Gember bevordert ook de bloedcirculatie en helpt je lichaam te ontgiftigen. Ook zorgt gember voor meer speekselaanmaak, waardoor het voedsel beter verteerd wordt. Hiermee ondersteunt gember ook gelijk mensen die een paar kilo’s willen afvallen. 

 • Ready in: 5 min

GRAPEFRUIT - ROZEMARIJN

De grapefruit bevat weinig calorieen en is daarom zeer geschikt in een dieet of als tussendoortje. Het grootste gedeelte van de vrucht bestaat uit water dat dient als transportmiddel van voedingsstoffen en stofwisselingsproducten in het lichaam. Daarnaast bevat de grapefruit veel voedingsvezels die van belang zijn voor de werking van de darmen.

 • Ready in: 5 min

APPEL - GRANAATAPPEL PITJES

Granaatappels zijn heel gezond voor je. Ze bevatten veel belangrijke vitamines en mineralen, waardoor je verschillende gezondheidsvoordelen kunt ervaren. Het is echter wel verstandig om er rekening mee te houden dat granaatappels veel fructose (fruitsuiker) bevatten. 

 • Ready in: 5 min

LIMOEN - KOMKOMMER

Komkommer water is een uitstekende vervanging van gewoon water. Het is gezond, smaakt lekker en is verfrissend. Daarnaast is het ook nog gunstig als je wilt afvallen.

 • Ready in: 5 min

CITROEN - AARBEI - MUNT

Behalve dat een schijfje citroen een leuke decoratie is voor je zojuist bestelde glaasje water, is het ook een geweldige gezondheidsbooster! Dus doe het er maar gerust in!
Veel fysieke klachten kunnen worden verlicht door gebruik van natuurlijke vitaminen, mineralen, puur eten en superfoods. Water met citroensap is zo’n natuurlijke remedie

 

 • Ready in: 5 min

KOMKOMMER - AARDBEI - TIJM

Soms weet je niet goed wat je moet drinken. Frisdrank met toegevoegde suikers nemen we niet, thee en koffie drink je ook niet de hele dag. Water is dan het beste om te drinken.

 • Ready in: 5 min