Skip to main content

Neem contact met me op info@remkothehealthychef.com | +34679355185

Is chiazaad wel gezond?

Is chiazaad wel gezond?


Chiazaden zijn kleine zaden, maar zitten boordevol vitaminen, mineralen, vezels en eiwitten. Niet voor niets wordt chiazaad door velen dan ook een superfood genoemd. Maar wat is chiazaad precies, waar komt het vandaan en hoe kun je het gebruiken? En helpt het echt om af te vallen?

Hoe gezond is gember?

Hoe gezond is gember?

Veel mensen vragen zich of gember gezond is, en dat is logisch, want gember is bij veel mensen helemaal niet zo bekend. Wil je meer weten over gember, lees dan snel verder!

Goed smeren

Goed smeren
OPGELET! Vandaag en morgen erg belangrijk dat je smeert: we zitten met een uitzonderlijk hoge zonkracht momenteel!

Stralende huid met granaatappel

Stralende huid met granaatappel

Granaatappelpitjes hebben als bommetjes antioxidanten niet alleen een positief effect op je lichaam, maar ook op je schoonheid. Dit doet het smakelijke superfood met je huid!

Boerenkool is lekker en gezond!

Boerenkool is lekker en gezond!

Omdat boerenkool maar weinig calorieën bevat, past deze donkere bladgroente goed in een healthy lifestyle. De vezels zorgen ervoor dat je snel een vol gevoel hebt, waardoor je niet snel te veel eet.

Melk is helemaal niet geschikt voor mensen

Melk is helemaal niet geschikt voor mensen

Het klinkt misschien ongelooflijk maar melk drinken blijkt het risico op botbreuken te verhogen. En het lijkt er op dat melk voor kinderen ook niet zo gezond is. Het verhoogt voor hen het risico op diabetes type 1, eczeem en astma. Neem vooral nog een glaasje melk!!