Workshops

Wat leuk dat u interesse heeft in mijn Workshop.

Afvallen, een gladde(re) huid, fitter, energieker en minder last van allergieën. Het zijn de beloften van het Paleo-principe. Mijn motto is: EAT GOOD, FEEL GOOD, BE GOOD. Je bent wat je eet, daar ben ik van overtuigd. Door gezond te eten ga je je beter voelen. Na een paar weken merk je al verschil. Gezond eten wordt vaak geassocieerd met saai of eenzijdig. Ik wil jullie laten zien en proeven dat gezond eten juist heel erg lekker en smaakvol kan zijn. Weg met al die vooroordelen en word fan van mijn manier van koken. 

Eten volgens het Paleo principe hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Al mijn gerechten zijn makkelijk te maken. Gedurende mijn workshop kook ik, vertel en leer ik jullie alle fijne kneepjes van de Paleo-lifestyle. Tijdens deze workshop serveer ik alle gerechten die we met elkaar gaan bespreken en maken. Verrassende gerechten, smaken, kruiden, ingrediënten, combinaties,  komen allemaal aan bod. Gezellig samen zijn met een leuke groep mensen staat centraal en ik regel de rest. Ik maak uitsluitend gebruik van biologische en duurzame producten en ingrediënten die ik met veel zorg inkoop. 

Als ik bij u kom heb ik zelf mijn inkopen gedaan. Ook heb ik mijn eigen materialen bij mij. Het enige wat ik nodig heb van u is een gedekte tafel met bestek voor het aantal personen dat komt, borden voor het hoofdgerecht en kleine bordjes voor het voorgerecht en nagerecht. Uiteraard laat ik alles weer netjes en schoon achter. 

We maken samen een biologisch 5 gangen diner die ook volledig genuttigd gaat worden. Deze gerechten maken we allemaal vers klaar tijdens de workshop. De workshop duurt ongeveer 3,5 uur. Het minimaal aantal personen voor een workshop is 6 en maximaal aantal personen 20. Bij grotere groepen is het mogelijk een locatie te huren. 

De 3,5 uur durende workshop kost € 65,00  per persoon. Tevens krijgt iedereen de recepten mee naar huis.

Hopelijk heeft u voldoende informatie, voor meer info, vragen of opmerkingen mail me gerust. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik kijk er naar uit om er samen een leerzame maar vooral gezellige middag / avond van te maken. 

Gezonde groet,
Remko Schippers
Paleo kok en Paleo voedingsconsulent

paleo Workshops

PaleoBros-77
PaleoBros-89
PaleoBros-47
PaleoBros-125
PaleoBros-75
PaleoBros-166
PaleoBros-163
PaleoBros-164
PaleoBros-161
PaleoBros-91
PaleoBros-180
PaleoBros-160
PaleoBros-165
PaleoBros-90
PaleoBros-159
PaleoBros-58
PaleoBros-179
PaleoBros-46
PaleoBros-92
PaleoBros-162