El Chiringuito Es Cavallet

5.0/5 rating 1 vote

Het is even zoeken, maar dan heb je ook wat! Wat een paradijs op aarde is het hier zeg. Wit strand, blauwe zee en blauwe lucht en mooie mensen. En lekker eten...

Het prettige van dit strand is dat het fijn zand heeft, zo’n 1 kilometer lang is en het eerste stuk van het water ondiep is. Vanaf het strand heb je aan de ene kant mooi uitzicht op Dalt Vila (oude deel van Ibiza stad) en aan de andere kant op Formentera. Verder zijn er verschillende kleine barretjes maar ook als je van wat meer comfort en luxe houdt dan kan je heel goed terecht bij ‘el Chiringuito’.

Bij el Chiringuito vind je relaxte ligbedjes, loungebanken en een restaurant gedeelte. Er is een leuk boetiekje met kleding en accessoires uit de hele wereld en natuurlijk kan ook hier een dj niet ontbreken. El Chiringuito vind het belangrijk dat je bij hen heerlijk kan genieten en dat alles goed is geregeld en iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Daarom bieden ze ook valet parking aan, want zo zeggen ze ‘waarom zou je je tijd in juli besteden aan in 40 graden een parkeerplek zoeken, terwijl zij mensen in dienst hebben die dat graag van je uit handen nemen’.

Heb hier heerlijk aan het water gelegen op een comfortabel ligbedje. Ok, de prijzen zijn niet goedkoop, maar ach je bent op Ibzia. De bediening loopt zich letterlijk en figuurlijk uit de naad voor je in de brandende zon dus het hoeft je aan niets te ontbreken. 

De keuze aan heerlijke salades was enorm en ook hier heb ik wederom weer heerlijk en verantwoord gegeten.

Ibzia loves you! 

Beach Ibiza Lunch Paleo

Specificaties