Blushing Amsterdam

4.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Remko The Healthy Chef goes Blushing Amsterdam

Vanmiddag heerlijk wezen lunchen bij Blushing in Amsterdam. Deze prachtige zaak recht tegenover het Van Gogh Museum stond al een tijd op mijn lijstje. Ik was het weekend bij mijn broer die ook nog eens om de hoek woont dus reden te meer om na de drukke openingsweken een bezoek te brengen.

De menukaart bestaat uit een enorme keuze van biologische en gezonde drankjes, sapjes, smoothies en lunchgerechten. Ook zijn ze allemaal vrij van geraffineerde suikers en vers gemaakt.

Bij binnenkomst gelijk zeer vriendelijk verwelkomt door Patrick een vlotte medewerker die ik toevallig ook nog eens ken. Gordon was zelf ook druk aan het werk en ruimde net als alle andere medewerkers snel en vakkundig de tafeltjes leeg om weer plaats te maken voor de volgende gasten.

Nadat je een tafeltje krijgt toegewezen en de menukaart heb gezien mag je bestellen bij de bar. Je moet direct afrekenen, zodat je ook binnen 10 minuten het bestelde netjes aan je tafel geserveerd krijgt. Als je klaar bent met eten ook niet wachten op de rekening en kan je ook zo weer weg. Mooi systeem.

We hebben genoten van onze lunch, sapjes en smoothies. Alles was vers, smaakvol en ondanks dat het bomvol was, liep alles gesmeerd tot in de puntjes. Ik als horeca dier let daar toch nog altijd op.

Uiteraard even een babbeltje gemaakt met Gordon en naar huis met een gesigneerde versie van zijn nieuwe kookboek: Ik ben niet van suiker!

Gordon en team bedankt voor jullie gastvrijheid en tot snel.

Remko

Amsterdam Breakfast Healthy Juice Lunch Paleo Smoothies

Specificaties