Pop-Up-Restaurant

Puur – eerlijk – biologisch

Remko The Healthy Chef  kookt puur, eerlijk en biologisch.
Paleo is geen dieet maar een lifestyle... Door gezond te eten zul je merken dat je je vanzelf goed gaat voelen en dat je beter in je vel komt te zitten,letterlijk en figuurlijk.

Ik ben Remko Schippers en Paleo-Kok en Paleo- Voedingsconsulent. Mijn grootste hobby en passie is het maken en bedenken van (h)eerlijke gerechten die ook nog eens gezond zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen vind ik het een leuke taak om mensen ervan bewust te maken dat het anders kan. Een leven zonder snelle koolhydraten en geraffineerde suikers hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Al mijn gerechten zijn puur, eerlijk en biologisch.

Remko The Healthy Chef Pop-Up-Restaurant is al op veel verrassende locatie's neergestreken, van Parklocatie de Jaargetijden tot aan C4C vintageclub in Amsterdam. Wil jij deze culinaire beleving naar jou toe halen neem dan spoedig contact op. Anders is het wachten geblazen, want zoals het echte Pop-Uppers betaamd is het altijd weer een verrassing waar en wanneer een volgende keer gaat zijn!

PaleoBros-184
PaleoBros-186
PaleoBros-118
PaleoBros-53
PaleoBros-76
PaleoBros-54
PaleoBros-52
PaleoBros-50
PaleoBros-183
PaleoBros-182
PaleoBros-55
PaleoBros-119
PaleoBros-24
PaleoBros-23
PaleoBros-185
PaleoBros-120
PaleoBros-51
PaleoBros-31
PaleoBros-22