REMKO THE HEALTHY CHEF NIEUWS

Volg mij ook op andere social media!
Of schrijf je in voor de Remko The Healthy Chef nieuwsbrief

PALEO DETOX WEEK GLOSSY

donderdag, 08 juni 2017

Detox
 
 Het paleodieet is naar onze mening het gezondste dieet ter wereld. Het is gebaseerd op de voedingsmiddelen die onze voorouders al miljoenen jaren gebruiken en waarop wij genetisch het beste zijn aangepast. Echt ‘mensenvoer’. 
 
  Remko Schippers & Evert Berkelaar,  ‘Paleo-broeders’ zij het van andere moeders zijn experts op het gebied van de Paleo Lifestyle. Deze Detox week glossy is de eerste concrete uitkomst van hun gezamenlijke passie. Als het jullie aanspreekt zal er vanzelfsprekend meer van ze verschijnen. Pre order now met een flinke korting! 
 

 
Paleo-detox
 
Zo nu en dan ontgiften is goed voor je. Ook als je je al goed voelt. Doordat het paleodieet zeer gevarieerd is van samenstelling bevat het zowel makkelijk als moeilijk verteerbare voedingsmiddelen. En ook binnen de groentes is er een onderscheid te maken tussen de super-gezonde groentes en de gewoon-gezonde groentes. Wat wij hebben gedaan in dit boek is een combinatie maken van licht verteerbare voedingsmiddelen en supergezonde richtlijnen en recepten. Bovendien vermijden we de voedingsmiddelen die het bloedsuiker snel zouden kunnen doen stijgen. Veel van de in dit boek gebruikte voedingsmiddelen bevatten mooie hoeveelheden micronutriënten (vitamines, mineralen, enzymen, anti-oxidanten) die allemaal op hun eigen, bijzondere manier, meewerken aan de ontgifting. Alle onderdelen van groentes worden gebruikt: de knollen die onder de grond groeien, de stengels, de bladeren en ook de zaden en vruchten. Wat je dan krijgt is een paleo-detox-menu met allemaal superfood-recepten! De wat zwaarder verteerbare voedingsmiddelen uit het paleodieet worden in dit boekje beperkt of vermeden. 
0001 PALEO DETOX WEEK GLOSSY0002 PALEO DETOX WEEK GLOSSY

 

PALEO DETOX WEEK GLOSSY
PALEO DETOX WEEK GLOSSY