REMKO THE HEALTHY CHEF NIEUWS

Volg mij ook op andere social media!
Of schrijf je in voor de Remko The Healthy Chef nieuwsbrief

Paasbakworkshop bij Dille & Kamille

Paleo Bro’s goes Dille & Kamille

Afvallen, een gladde(re) huid, fitter, energieker en minder last van allergieën. Het zijn de beloften van het Paleo-principe. Mijn motto is: EAT GOOD, FEEL GOOD, BE GOOD. Je bent wat je eet, daar ben ik van overtuigd. Door gezond te eten ga je je beter voelen. Na een paar weken merk je al verschil. 

Eten volgens het Paleo principe hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Al mijn gerechten zijn makkelijk te maken. Tijdens mijn workshop koken, bakken en braden we samen en ondertussen leer ik jullie alle fijne kneepjes van de Paleo-lifestyle. 

Tijdens en na de workshop gaan we gezamelijk genieten van de heerlijkheden die we samen hebben gemaakt. Verrassende gerechten en smaken komen allemaal aan bod. Gezellig samen zijn met een leuke groep mensen staat centraal. Na afloop is er tijd voor private shopping bij Dille & Kamille.Voor mijn workshops maak ik enkel en alleen gebruik van duurzame en biologische produkten.

De Paasworkshop worden gegeven op dinsdag 4 april en woensdag 5 april. Er zijn slechts 16 plaatsen per dag, dus geef je snel op.

Foto-1-Paleo-Bros-schortcheck_ Paasbakworkshop bij Dille & Kamille

PAASBAKWORKSHOP 

Nog even en dan staan de paasdagen weer voor de deur. Wat serveren we als ontbijt? wat eten we als lunch? Wil jij ook leren hoe je heerlijk en toch verantwoord kunt bakken? Kom dan naar deze paas bakworkshop. We behandelen vele recepten die uitsluitend gemaakt zijn met biologische producten en ook nog eens goed zijn voor de lijn.

PALEO PAASBROOD MET NOTEN EN VRUCHTEN
Deze suikervrije en graanvrije variant van het traditionele paasbrood mag zeker niet ontbreken op de paastafel. We gaan werken met amandelmeel, lijnzaad, banaan en diverse soorten gedroogde vruchten.

MANGO CHEESECAKE
Deze “cheesecake” is zonder zuivel gemaakt en werkelijk super lekker. We gebruiken verse mango, cashewnoten, kokosmelk en vanille om een heerlijke vulling te maken. De bodem maken we van dadel en amandelmeel. 

GEROOSTERDE GELE PAPRIKA SOEP
De zon op je bord! Deze soep kun je van tevoren maken. Zelfs koud is-ie ook heel lekker. Gele paprika, kippenbouillon en kurkuma zijn wat ingrediënten die we niet kunnen missen in deze soep. 

ANANAS / APPLE CRUMBLE
De heerlijke geur en smaak van ananas, appel en kaneel vallen altijd goed in de smaak. Een ideaal toetje tijdens het Paas diner of zomaar tussendoor want eigenlijk is dit altijd lekker. Verse ananas, appel en kaneel zijn de hoofdingrediënten. 

NATUURLIJK GEKLEURDE PAASEIEREN
Paaseieren verven met kleurstoffen zonder chemische toevoegingen, dat kan met natuurlijke producten, zoals spinazie, uienschil, bieten of bessen. Een mooi gekleurd paasei kan niet ontbreken bij het Paasontbijt. Vrolijk Pasen!

De kosten van deze workshop bedragen € 35,00 p.p en de recepten mee naar huis. Dit alles wordt in een relaxte sfeer gegeven na sluitingstijd van de winkel. 

Geef je op via deze link > TICKETS 

Aanvang 18:30 uur. Einde 21:30 uur.

Mogelijkheid tot private shopping 21:30 uur tot 22:00 uur. 

Gezonde groet Team Dille & Kamille en Remko.

Remko-Keeuken_ZW Paasbakworkshop bij Dille & Kamille

No video selected.