REMKO THE HEALTHY CHEF NIEUWS

Volg mij ook op andere social media!
Of schrijf je in voor de Remko The Healthy Chef nieuwsbrief

  • Home
  • Nieuws
  • Kinderkook workshop bij de Twentsche Foodhal

Kinderkook workshop bij de Twentsche Foodhal

vrijdag, 09 februari 2018

Luie zondag bij de Twentsche Foodhal. De kinderen (6 tot 18 jaar) kunnen ook deze zondag weer lekker koken. Dit keer weer met niemand minder dan Remko The Healthy Chef.

Gezonde voeding is voor kinderen belangrijk, niet alleen vanwege hun dagelijkse activiteiten maar ook om op te groeien tot gezonde volwassene. Een goed gevulde smoothie, een bananen-pannenkoekje, groentetaartje of bijvoorbeeld gezonde snacks zijn daarom vaak een makkelijke en lekkere manier om je kind te laten genieten van goed eten. 

Om kinderen hiermee spelenderwijs kennis te laten maken geeft Remko "the Healthy Chef" op zondag bij ons deze zeer kindvriendelijke workshop. Uiteraard mogen de kinderen hun zelfgemaakte gerecht na afloop lekker opeten. 

Inschrijven kan op de dag zelf aan de bar. Er is plek voor 20 kinderen van 13:00 tot 14:30 uur en 20 kinderen van 14:30 tot 16:00 uur. De kosten zijn €5,- per kind (alleen pin).

Kijk voor meer info op remkothehealthychef.com of meld je aan voor een kookworkshop bijv. bij ons in de Twentsche Foodhal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kinderkook-workshop Kinderkook workshop bij de Twentsche Foodhal

Kinderkook workshop bij de Twentsche Foodhal