REMKO THE HEALTHY CHEF NIEUWS

Volg mij ook op andere social media!
Of schrijf je in voor de Remko The Healthy Chef nieuwsbrief

LIVE & COOKING VIA FACEBOOK

LIVE & COOKING VIA FACEBOOK

De laatste weken ga ik regelmatig Live via Facebook om gratis workshops te geven. Al vele mensen hebben hierdoor inspiratie gekregen. Dus op de vraag, wat eten we vandaag? Heb ik vaak het antwoord. 

Sinterklaas Bakworkshop Dille & Kamille Enschede 18 & 19 nov

Sinterklaas Bakworkshop Dille & Kamille Enschede 18 & 19 nov

Remko The Healthy Chef is BACK!

Na 8 maanden lang gewerkt te hebben als Healthy Chef op Ibiza is Remko gedurende de wintermaanden weer in Nederland.

Dat betekent dus dat er weer gebakken en gekookt gaat worden bij Dille & Kamille Enschede.

We gaan beginnen met de Sinterklaas Bakworkshops in november en vervolgens in December weer de succesvolle Kerst Bakworkshops.

POP-UP CHRISTMAS DINNER AT HOEVE DE HAAR

Na 9 maanden privé chef te zijn geweest op Ibiza is Remko tijdens de wintermaanden o.a Chef Kok bij het prachtige Hoeve de Haar te Delden. 

Speciaal voor Hoeve de Haar gaat hij vrijdag 14 december de kerststerren van de hemel koken en zal Hoeve de Haar worden omgetoverd in Remko The Healthy Chefs Pop Up Restaurant. 

1 JUNI TERRAS DAG BIJ HOEVE DE HAAR

1 JUNI TERRAS DAG BIJ HOEVE DE HAAR
Klaar met Netflix en het bakken van bananenbrood?
Vanaf 1 juni om 12.00 uur mogen wij eindelijk het terras weer openen bij Hoeve de Haar. Wij maken van dit bijzondere moment een bijzondere middag. Deze 2e Pinksterdag wordt een dag om nooit te vergeten.
 

TIP THE HEALTHY CHEF

TIP THE HEALTHY CHEF

Tip The Healthy Chef is een waardering voor mijn talenten, recepten en online workshops die getoond worden op mijn social media. In deze tijden van crisis is een kleine donatie meer dan welkom. Alle beetjes helpen. 

Happiness in a Bowl

Happiness in a Bowl

Je móét ze proeven: de buddha bowls. Deze bowls barsten niet alleen van gezonde zaden, fruit en groenten, maar ook van smaak en kleur. Moeilijk zelf te maken? Nee hoor!

Kookworkshop Stoofpot geheimen bij Dille & Kamille Enschede

Kookworkshop Stoofpot geheimen bij Dille & Kamille Enschede

Tijdens een speciale workshop bij Dille & Kamille Enschede waarbij ik ga werken met de Combekk pannen, worden alle stoofpotgeheimen ontrafeld. Leer samen de heerlijkste stoofpotten maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het mooiste stukje rundvlees, de beste kip en uiteraard enkel en alleen biologische ingrediënten. Ook is er een vegetarische/vegan variant.