KOOK & KIJK MEE MET JURGEN & REMKO

maandag, 22 februari 2021

Kook en kijk mee!

logo-met-namen-tekst KOOK & KIJK MEE MET JURGEN & REMKO

Op donderdag 4 maart kun je thuis, via een livestream, meekoken met Jurgen & Remko en nemen ze je mee in de Thaise keuken! De ingrediënten zijn al voor je verzameld, het enige wat jij hoeft te doen is de box ophalen in Rijssen of Enschede en op 4 maart om 17:30 uur klaarstaan om samen met Jurgen & Remko een heerlijk en verrassend 3-gangen diner te bereiden.

In een box zitten alle ingrediënten om thuis een heerlijk 3-gangen diner te bereiden. Daarnaast vind je er ook uitgebreide kookinstructies zodat je deze tijdens de uitzending kunt meelezen, maar nog leuker: zodat je de gerechten ook vaker thuis kan maken!

Houd jij wel van koken, of juist helemaal niet? De gerechten die gemaakt worden zijn voor elk niveau. Je hoeft dus echt geen top-kok te zijn! De gerechten zijn makkelijk te maken, maar vooral vol van smaak en samengesteld met verse ingrediënten.

Via een livestream kun je op 4 maart, vanuit huis, meekoken en kun je tussendoor ook nog eens vragen stellen aan de chefs. Koken wordt op deze manier veel leuker en vooral gezelliger! Want één ding is zeker: het wordt gegarandeerd lachen met Jurgen en Remko!

Lukes_Kookshow_05-02-2021_logo-007 KOOK & KIJK MEE MET JURGEN & REMKO  

Wie is Jurgen- Chef Luke’s Gastrobar en Lounge te Rijssen?

Jurgen is geboren en getogen in Enschede, of nou ja.. Glanerbrug. Vanaf zijn veertiende jaar stond hij al in de keuken van een bejaardenhuis te koken. Zijn wereld draait om goed eten en drinken. Een echte Bourgondiër! Door zijn liefde voor de diverse wereldkeukens en de diversiteit en mogelijkheden van smaken heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een all-round kok die je blijft verrassen. Van kookworkshops tot private dining en het ontwikkelen van smakelijke recepten, niets is te gek voor ”onze” Jurgen!

Wie is Remko – The Healthy Chef?

Remko is, net zoals Jurgen, geboren en getogen in Glanerbrug. Op zijn zestiende rolde hij de horeca in. Sinds drie jaar werkt Remko 8 maanden per jaar op Ibiza, van maart tot en met november. Als Private Healthy Chef verzorgt hij voor een bedrijf dat Yoga Retreats organiseert de gezonde voeding en workshops, maar ook is Remko regelmatig te vinden als Private Healthy Chef in de keukens van VIP’s op het eiland. Remko’s passie kent geen grenzen en een volgende stap is het schrijven van een boek!

De boxen zijn €24,95 p.p. en op te halen op donderdag 4 maart tussen 15:00 – 17:00 uur op de volgende locaties:
– Rijssen, Morsweg 8e – Luke’s Gastrobar drive-thru
– Enschede, Lambertus Buddestraat 68 – Parkeerterrein Absolutely Fresh

Twijfel niet langer: Kook en kijk gezellig mee met Jurgen & Remko!

BESTEL NU DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN 

Het 3-gangen diner bestaat uit: 

TOM KHA PHAK - THAI COCONUT SOUPLukes_Kookshow_05-02-2021_logo-050 KOOK & KIJK MEE MET JURGEN & REMKO

 

PAD THAI MET KNOFLOOK GARNALEN , KIP OF TOFULukes Kookshow 05 02 2021 logo 087

BOUNTY BLISS BALLS Lukes_Kookshow_05-02-2021_logo-098 KOOK & KIJK MEE MET JURGEN & REMKO