Live cooking

Paleo Bro’s zorgt niet alleen voor (h)eerlijke gerechten, maar biedt tevens een stukje entertainment. Ter plekke bereid ik de heerlijkste Paleo gerechten, hapjes, smoothies; in je eigen keuken. Wat is er nou fijner dan genieten van een topmaaltijd in je eigen huiselijke of zakelijke omgeving? Niets!

Denk hierbij aan een zakelijke opening, housewarming party, koken tijdens een koopzondag of ter opluistering van de zaterdagmiddag in uw winkel. Uw klanten zullen tijdens het shoppen verwent worden met een heerlijk culinair hapje of drankje. The sky is the limit.

Koken op locatie’ kan zo uitgebreid als u zelf wilt. Vertel mij wat uw wensen zijn en het wordt geregeld. Ik help u graag met de plannen voor een onvergetelijke dag. Hoeveel mensen komen er? Beginnen we met verse muntthee of met een gezond welkomstdrankje? Waar wilt u uw gasten op trakteren? Paleo Bro’s is van alle markten thuis: van een intiem etentje met vrienden of familie tot een groot knalfeest met alles erop en eraan!

Paleo Bro’s staat bijvoorbeeld regelmatig bij Maison Manon in de keuken van Riviera Maison. Ook heb ik al gestaan bij The House of Snobs, Cenzaa Nederland, Riviera Maison, Trifora Health en Wellness club, diverse G&W winkels door heel Nederland, diverse beauty beurzen en op de gezondheidsbeurs in Utrecht.

Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes, hapjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op Paleo Bro’s wijze. Met leuke glaasjes, amuselepels, schoteltjes en trendy prikkers zullen uw gasten versteld staan van de allure! U kunt bij mij geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor prijzen en mogelijkheden.

PaleoBros-19
PaleoBros-193
PaleoBros-187
PaleoBros-48
PaleoBros-44
PaleoBros-204
PaleoBros-72
PaleoBros-191
PaleoBros-30
PaleoBros-195
PaleoBros-33
PaleoBros-38
PaleoBros-37
PaleoBros-74
PaleoBros-29
PaleoBros-192
PaleoBros-205
PaleoBros-206
PaleoBros-32
PaleoBros-36
PaleoBros-194
PaleoBros-59
PaleoBros-39