Skip to main content

Neem contact met me op info@remkothehealthychef.com | +34679355185

Private Dining

private-dining-remko-2ad9c5c4 Private dining
home-categories-01-a895dd9a Private dining

Een culinaire avond thuis met uw eigen Private Chef.

Altijd al een private chef aan huis willen hebben die voor u en uw gasten een volledige, culinaire avond tot in de puntjes verzorgd?

Dan bent u bij Remko The Healthy Chef aan het juiste adres.

Met zeer veel passie volg ik de allernieuwste kooktrends op de voet en heb ik dan ook mijn geheel eigen creatieve kookstijl ontwikkeld.

Dit kan alle kanten op van een biologisch goed stukje vlees tot aan vegetarisch of zelfs vegan menu. 4 gangen, 5 gangen of zelfs 6 gangen? Alles is mogelijk.

Goed om te weten is dat ik enkel en alleen kook met zoveel mogelijk biologische producten, ik bereid alles zelf en alles is vrij van chemische toevoegingen en E-nummers. Pakjes en zakjes worden er bij mij niet gebuikt.

Ook voor speciale wensen, speciale gelegenheden of speciale dieetwensen bent u bij mij aan het juiste adres. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar. The sky is the limit.

Als ik bij u kom dan dek ik tevens de tafel, serveer en laat u genieten zoals in een luxe restaurant maar dan thuis in uw eigen vertrouwde omgeving. Hier gaat u zeker geen spijt van krijgen.

Uiteraard laat Remko The Healthy Chef de keuken weer spik & span achter na deze fantastische ervaring.

Voor meer informatie, mogelijkheden, prijzen e/o boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard is dit ook mogelijk buiten Nederland. Ik kom ook graag in uw vakantie villa op Ibiza.

Gezonde groet Remko The Healthy Chef.