REMKO THE HEALTHY CHEF BLOG

Volg mij ook op andere social media!

  • Home
  • Blog
  • Sfeer impressie van de kerst Bak & Kookworkshop bij Dille & Kamille 2018

Sfeer impressie van de kerst Bak & Kookworkshop bij Dille & Kamille 2018

zaterdag, 06 januari 2018

IMG_3070 Sfeer impressie van de kerst Bak & Kookworkshop bij Dille & Kamille 2018

Sfeer impressie van de kerst Bak & Kookworkshop bij Dille & Kamille. 

In de week voor kerst waren er weer de befaamde workshops bij Dille & Kamille in Enschede. Dille & Kamille is een fantastische winkel met heel veel leuke nieuwe dingen die wekelijks binnen komen: keukenspullen, allerlei lekkers, van alles om je tafel gezellig te dekken, tuinartikelen, speelgoed, kook-, tuin- of kinderboeken, heel veel moois voor in huis…

Zo ontdek je altijd iets nieuws!

Dille & Kamille heeft 30 winkels in België en Nederland en een webwinkel die wereldwijd kan leveren.

IMG_3116 Sfeer impressie van de kerst Bak & Kookworkshop bij Dille & Kamille 2018Heb je een vraag voor één van onze winkels? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat is er te doen in een Dille & Kamille winkel?

De winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten.

De mobiele winkel vind je op leuke markten en beurzen in Nederland. Klik hier voor ons programma.

Waarom combineer je een bezoek aan Dille & Kamille niet met een leuk dagje uit? Kijk bij iedere winkel voor de leukste tips van onze winkelteams!

Tijdens mijn workshops in Enschede is er telkens een ander thema. We bakken en koken uitsluitend zonder geraffineerde suikers, tarwe, zuivel of andere "meuk" Zoveel mogelijk biologische producten en heel veel plezier.

De workshops worden altijd gegeven na sluitingstijd van de winkel. Vanaf 18.30 uur gaat de winkel speciaal voor de deelnemers weer open en beginnen we meestal rond 19.00 uur. Eerst een ronde theorie en wat bewustwording over gezonde voeding. Uitleg van alle ingrediënten die we gaan gebruiken en daarna in groepjes gaan we aan de slag. Rond 21.30 uur is er tijd om lekker te shoppen in deze prachtige winkel. Uiteraard na het proeven van al het lekkers dat we met elkaar hebben gemaakt. Tijdens de workshop is er altijd onbeperkt heerlijke koffie, thee en vruchten water. 

De sfeer is super gezellig, informeel en huiselijk. Daar houden we van. Mocht je na het lezen van deze blog interesse hebben dan zijn er nog enkele plaatsten vrij voor dit jaar. De workshops worden gegeven op maandag 10 December en dinsdag 11 December.

Via deze link kan je een ticket bestellen en er zeker van zijn dat je erbij bent:

https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/E747C6F4C9B87FB1BA0BAFCF76704CB7?fbclid=IwAR3IqzC_mAcqiG93TU1RLxTnd1szYFThrOhySuFHEAErPG6k5ipgtWrrr-U

Gezonde groet van Remko the Healthy Chef X 

IMG_3129 Sfeer impressie van de kerst Bak & Kookworkshop bij Dille & Kamille 2018