Neem contact met me op info@remkothehealthychef.com | +31624719859

  • Start
  • Blog
  • Mijn 6 lievelings Healthy Hotspots op Ibiza

Mijn 6 lievelings Healthy Hotspots op Ibiza

donderdag, 29 december 2022

Mijn 6 lievelings Healthy Hotspots op Ibiza

Steeds meer mensen letten op hun voeding en gezonde voeding is inmiddels een ware hype. Ook op Ibiza vind je genoeg lekkere restaurants waar je heerlijk healthy, vegan, raw en organic kunt eten.

Hieronder heb ik de 6 Healthy Hotspots op Ibiza voor je op een rijtje gezet.


Passion Café Ibiza

Wat begon als een kleine healthy bar in Playa D’en Bossa in 2002 is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip op Ibiza. Passion Café Ibiza heeft inmiddels al 7 locaties verspreid over het eiland.

Bij Passion Café Ibiza kun je terecht voor alles wat met gezonde voeding te maken heeft. Denk hierbij aan vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, zuivelvrij, raw food en macrobiotisch eten, maar onder het motto ‘love all feed all’ vind je ook verschillende kip- en visgerechten op de menukaart. Uiteraard wel biologisch verantwoord en gezond!

The Skinny Kitchen Ibiza

The Skinny Kitchen Ibiza is een leuk healthy restaurant in San Antonio waar ze de slogan ‘Eat Clean, Rave Dirty‘ hanteren. Met name het healthy aspect maken ze meer dan waar. In dit hippe restaurantje kun je heerlijk ontbijten, lunchen en zelfs gezond dineren!

Wat dacht je van heerlijke protein pancakes met bijvoorbeeld pindakaas of banaan met kokosnoot als ontbijt? Of verschillende ei-gerechten, maar ook heerlijke steaks voor de fitnessers onder ons zoals de ‘Pumpin Iron’ of de ‘Body Builder’.

Naast al deze heerlijke gezonde gerechten hebben ze ook een ruime keuze uit shakes, smoothies en sappen.

Aubergine Ibiza

Aan de weg tussen Santa Gertrudis en San Miguel ligt het prachtige healthy restaurant Aubergine Ibiza. Hier kun je genieten van heerlijke gezonde gerechten.

Aubergine Ibiza beschikt over een eigen tuin. Hier vind je overal citroenbomen, tomaten planten, kroppen sla en nog veel meer. De slogan van Aubergine Ibiza is niet voor niets ‘From Farm to Table’. Ook zijn alle overige producten zoals vis en vlees biologisch en komt bijna alles lokaal van het eiland zelf.

La Paloma Ibiza

La Paloma Ibiza is een prachtig klein gezond familierestaurant midden op Ibiza. Niet alleen de locatie is prachtig, maar ook de gehele sfeer rondom het restaurant maakt dat je je er direct thuis voelt.

Niet alleen de locatie is genieten, maar ook het eten is erg goed bij La Paloma Ibiza. De gerechten zijn met name Italiaans georiënteerd. Het restaurant staat bekend om zijn humus. Daarnaast kun je ook verschillende heerlijke goed gevulde salades bestellen en hebben ze een groot assortiment aan lekkere sapjes en smoothies.

The Giri Café

In het schattige dorpje San Juan in het noorden van Ibiza vind je het prachtige healthy restaurant The Giri Café Ibiza.

Je kunt terecht bij The Giri Café voor zowel ontbijt, lunch als diner. De menukaart is Mediterraans met enkele invloeden uit het oosten. Veel ingrediënten worden vers geplukt uit de naastgelegen moestuin van het restaurant.

Daarnaast maakt het restaurant ook veel gebruik van echte seizoensproducten. Hierdoor varieert de menukaart ook regelmatig, waardoor je iedere keer wanneer je het restaurant bezoekt weer wat anders kunt proberen.

Wild Beets Ibiza

Wild Beets is een heerlijk healthy & vegan restaurant in Santa Gertrudis, midden op Ibiza. Dit is een echte hotspot voor vegetariërs en healthy food lovers!

Wild Beets is wat je kunt noemen een echte healthy hotspot midden op Ibiza. Hier vind je met name veganistische gerechten. De meeste gerechten op de menukaart zijn volledig gebaseerd op planten.

Ook vind je er een heleboel raw en vegetarische gerechten en een groot assortiment aan juices, smoothies en elixers.

Bron: https://tipsibiza.nl/