REMKO THE HEALTHY CHEF BLOG

Volg mij ook op andere social media!

  • Home
  • Blog
  • Afscheid nemen bestaat niet……..

Afscheid nemen bestaat niet……..

vrijdag, 23 maart 2018

Afscheid nemen bestaat niet……..

Na een flinke burn out ben ik in 2014 begonnen met werken bij Trifora, Sports & Health Club. Hiervoor had ik 23 jaar lang in de horeca gewerkt en dat had lichamelijk en geestelijk zijn tol geëist. Bij Trifora, Sports & Health Club kreeg ik de kans om weer aan de slag te gaan en mij te ontwikkelen op een totaal ander vlak, nl de sales! Wat een leuke en afwisselende job. Ik heb bij Trifora, Sports & Health Club dan ook veel geleerd, maar vooral veel nieuwe lieve mensen leren kennen.

Mede door deze kans ben ik geworden wie ik nu ben nl Remko The Healthy Paleo & Vegan Chef. Vandaag na 4 fantastische jaren is het dan echt mijn laatste dag. Ik ga afscheid nemen van mijn part-time baan, omdat ik nu verder moet op eigen benen, want zo voelt het een beetje. Het voelt best dubbel, ik ben gelukkig dat mijn bedrijf zo goed gaat en verdrietig omdat ik veel lieve mensen ga missen.

Ik wil iedereen bedanken voor de super fijne tijd die ik gehad heb en met name Niek Tunderman voor al het vertrouwen in mij. We waren een goed team. Ik weet dat jullie mij alle goeds wensen en dat wens ik jullie uiteraard ook.

Liefs Remko x

www.trifora.nl

_MG_1765 Afscheid nemen bestaat niet……..

Afscheid nemen bestaat niet……..
Afscheid nemen bestaat niet……..
No video selected.